Institut für Medizinische Lehre und Ausbildungsforschung

Fax. +49 (0)931/201-655213

Stieger_P@ukw.de

Publikationen:

Stieger, P., Daniel, J. M., Thölen, C., Dutzmann, J., Knöpp, K., Gündüz, D., ... & Cabrera‐Fuentes, H. (2017). Targeting of Extracellular RNA Reduces Edema Formation and Infarct Size and Improves Survival After Myocardial Infarction in Mice. Journal of the American Heart Association6(6).

Spura, A., Werwick, K., Feißel, A., Gottschalk, M., Winkler-Stuck, K., Robra, B. P., Braun-Dullaeus, C.R. & Stieger, P. (2016). Preparation courses for medical clerkships and the final clinical internship in medical education–The Magdeburg Curriculum for Healthcare Competence. GMS journal for medical education, 33(3).

Werwick, K., Spura, A., Gottschalk, M., Braun-Dullaeus, R.C., König, S. & Stieger, P. (2017). Creating enthusiasm for surgery-perceptions of an impact of undergraduate practical education (clerkship) for occupational choices. Zentralblatt für Chirurgie -in press

Hinweis zum Datenschutz

Hinweis zum Datenschutz