Interdisziplinäres Zentrum für Klinische Forschung

Symposium Else-Kröner-Forschungskolleg

19.10.2018

Else-Kröner-Forschungskolleg: Symposium "Translational Immunology - From Target to Therapy"

Each year, the fellows of the Else-Kröner-Forschungskolleg Würzburg organize an international Symposium for Translational Immunology on their own. They can get in contact with other young researchers as well as high profile senior researchers from all over the world and gain valuable experience in organizing a major scientific event . The event is very well received by the Würzburg immunological community and is used for networking and lively discussions. You will find further information on previous symposia on our website.

Hinweis zum Datenschutz

Hinweis zum Datenschutz